Cursul valutar BNR
16-01-2021
Euro €4.7081Lei
Dolar $4.1377Lei
Actualizarea se face in fiecare zi bancara, in jurul orelor 13:00 si 14:00, in functie de ora afisarii BNR.
Acceseaza pagina cursuri valutare pentru mai multe detalii.

Smart Team Accounting & Management
este o companie afiliata C.E.C.C.A.R. ce ofera servicii de contabilitate si de consultanta financiara de tip nou.

Am infiintat aceasta companie din dorinta de a aduce in piata acestor servicii  un spirit nou care sa se potriveasca cu statutul  de tara membra a Uniunii Europene
al Romaniei.
Suntem o echipa tanara dar care are  experienta  primilor  pasi ca angajati atat in sistemul financiar-contabil de stat cat si in cel privat.

Scopul nostru este ca impreuna cu clientii nostrii  sa dezvoltam un nou tip de mentalitate care sa serveasca, ca si fundatie, la creerea  unei economii puternice de piata care sa permita  implinirea dezideratului ce duce la nasterea oricarei afaceri - prosperitatea.

Sustinem ideea ca serviciile financiar-contabile
trebuie sa fie prestate de catre cei care le cunosc cel mai bine, astfel incat contabilitatea sa devina aliatul companiilor si nu povara care le franeaza cresterea.

Suntem o echipa  al carui atu este dinamismul, calitate care rezulta  din incercarea permanenta de cautare si  implementare a noilor solutii  financiar-contabile in activitatea societatilor comerciale, astfel incat acest proces, sa sprijine cresterea sanatoasa a castigului net al acestora.

Informarea continua ne permite sa fim la curent cu toate noutatile in domeniul contabilitatii financiare reusind astfel evitarea situatiilor neplacute ce pot aparea in raporturile dintre stat si societatile comerciale, ca urmare a necunoasterii legilor fiscale.

Momentul semnarii contractului de colaborare cu clientii nostrii este un lucru de o insemnatate maxima pentru noi, deoarece ne responzabilizeaza la nivel maxim, afacerea clientului devenind practic si afacerea noastra.


Colaborati cu noi si veti scapa de povara contabilitatii !

 
 
     
             SMART TEAM ACCOUNTING&MANAGEMENT S.R.L. pe paginiaurii.ro   Director WEB Gratuit PubTV Valid CSS!
 

© Smart Team Accounting & Management s.r.l. - 2010 Toate drepturile rezervate

Design - Fit & Fun Media